Reacties

| compleet strippen en weer opbouwen | klein appartement in Groningen |

Mijn grote dank voor jullie buitengewone goede steun! Vakwerk!!!
Zat deze tijd niet goed in mij vel, en mede daarom waren jullie voor mij een grote steun.
Ben blij met het huis, en ook de medewerkers wil ik hierbij bedanken.
Het bloemetje komt vrijdag!
Ben heel tevreden met het ontwerp, en het uitvoeren er van.
Als ik de loterij win, mogen jullie mijn huis ook zo’n opdonder geven Knipogende emoticon
Hartelijke groet en veel liefs

 

 

| herindeling woon- en eetkamer | aankleding met nieuwe meubels, verlichting en stoffering | stadswoning Groningen |

”We waren niet tevreden over de inrichting van onze keuken en woonkamer, toen we via vrienden bij Janet en Marcel – JMDinterieurarchitectuur terecht kwamen. Zij hebben een mooi en origineel plan voor beide ruimten gemaakt en veel tijd en aandacht besteed aan het vinden van de juiste meubels, lampen en vloer-, wand- en raambekleding. JMD heeft dingen bedacht waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn, zoals behang gemaakt van gras, maar waar we heel blij mee zijn. Marcel heeft zelfs geholpen met de uitvoering van het plan. Het geheel past bij elkaar en bij ons. We voelen ons meer dan ooit thuis in ons huis.” Marcel en Tineke

 

| interieurconcept en herindeling na aanbouw | villa Haren |

“Marcel en Janet, zijn twee creatieve interieurontwerpers die tijdens ontwikkeling van ons huis, in goede samenwerking met ons en architect iedere keer weer met verassende oplossingen zijn gekomen.. waar we ondertussen jarenlang plezier aan hebben beleefd.”  Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief.  Wim en Marjan

 

| na oplevering interieur verbouw, ontwerp en inrichting | jaren 30 woning Groningen |

Toen wij deze jaren dertig woning kochten, besloten we al snel dat we de plek van de keuken wilden verplaatsen. Maar waar naar toe en hoe? Doen we een open of gesloten keuken?

Niets meer veranderd Via vrienden kwamen we in contact met Janet en Marcel, JMDinterieurarchitectuur, Na een eerste kennismaking bezochten we samen met Marcel ons nieuwe huis. Marcel vroeg goed uit wat onze wensen waren. Het voorstel voor de verbouwing en inrichting was boven verwachting , we hebben daar ook niets meer aan veranderd.

Mooie oplossing voor open keuken en werkplek Een van de grootste bezwaren van een open keuken leek ons het zicht op het aanrecht. Door de achterzijde van de keuken te verhogen en kasten in het keukenblok te integreren was dit probleem snel opgelost. Ook kreeg één van ons een mooie werkplek beneden waar je rustig kunt werken, maar de plek maakt wel echt onderdeel uit van het totaalplaatje.

Goede connecties Marcel en Janet hielpen ons ook bij de selectie van de aannemer voor de verbouwing. Hierbij maakten we gebruik van hun connecties. Met de geselecteerde aannemer hadden zij goede ervaringen en dat was ook bij ons zeker het geval. Ook tijdens de verbouwing kwamen zij af en toe kijken hoe het ging.

Luisteren en meedenken Janet en Marcel zijn perfectionistisch, maar drukken niet hun eigen smaak op het plan. Ze luisteren goed en denken mee, maar weten je ook te verleiden om uit je comfort zone te stappen. We hadden zelf niet snel gekozen voor een groene muur of een groot tapijt. Maar we zijn er elke dag nog heel erg blij mee. Toen Marcel lampen voorstelde voor boven de tafel die we niet mooi vonden, zocht hij net zo lang totdat hij iets vond dat helemaal paste bij onze smaak. Vervolgens hing hij de lampen ook nog voor ons op! Dat was heel erg leuk thuiskomen die dag.

Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken We zijn blij met de nieuwe indeling en inrichting van onze woonkamer. De inbreng van JMDinterieurarchitectuur was voor ons van grote meerwaarde. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken.  We wonen in een heel fijn huis waar we ons echt thuis voelen. Welmoed en Rutger