STUDIO JMD is het bureau van Janet Meursing en Marcel Dijkstra. Een ontwerpbureau voor interieurarchitectuur, ontwerp en advies, coördinatie en realistatie.  Het bureau is opgezet door Marcel begin 2000 en vanaf 2005 werkt partner in prive en werk, Janet mee.

Er wordt toegewerkt naar een op maat gemaakt interieur,altijd speciaal ontworpen voor de klant, wat voldoet aan alle woon- of werkeisen van deze klant. Het ontwerpen gaat van de eerste schets tot en met de laatste details, zoals de plaats voor het schakelmateriaal. Naast het ontwerpen van interieurs tot in detail wordt ook vaak de gehele begeleiding bij uitvoering gedaan. Door het aansturen van verschillende onderaannemers nemen wij de klant veel tijd en zorgen uit handen en zorgen wij ervoor dat alles zo vlot mogelijk op elkaar aansluit en goed verloopt. We zijn dan vaak op de bouw te vinden en nemen ook deel aan de bouwvergaderingen.

Het kan gaan om een woning of een deel daarvan, een kantoor, winkel of praktijk ingericht met moderne kwaliteitsmeubels, maatwerk of designklassiekers, maar altijd eenvoudig en tijdloos met een hang naar minimalisme.

Er wordt  daarbij vrijwel altijd op de bestaande architectuur gereageerd, op de buitenkant zodat de binnenkant en buitenkant goed bij elkaar gaan passen. Ook nemen we vaak de eerste opzet voor de aangrenzende tuin mee in het lijnenspel zodat deze ook weer op de binnen- en buitenkant aansluit. Daarnaast denken we graag mee aan de vernieuwing van de huisstijl zodat alles een passend geheel vormt